Search This Blog

Monday, November 23, 2009

We Love Cooking

We are all looking forward to Thanksgiving. Although we are just getting over a strange sore throat/fever episode, we are definitely ready to move toward the yearly feast. Even Nathan is excited this year. Lorena has asked for some help this year and she caught me right in a phase of my life where I am obsessed with cooking. So the plan is to try and make my first yeast rolls from scratch, a wonton-crab salad appetizer, a corn casserole as well as a sweet potato casserole and a simple green salad with cranberries and walnuts to make it more seasonal. Did I bite off more than I can chew? Will my little sous chef Nathan help me? No matter what the outcome, it'll be so much fun!

Deutsche Uebersaetzung:
Wir freuen uns schon alle sehr auf Thanksgiving am Donnerstag. Obwohl wir gerade noch am Ende von einer Halsweh/Fieber Episode sind, sind wir auf jeden fall bereit, uns in das jaehrliche Fras Frest zu stuertzen. Selbst Nathan freut sich dieses Jahr. Lorena hat dieses mal um Hilfe gebeten und hat mich gerade im Kochrausch angetroffen. :-) Also hier ist der Plan: Selbstgemachte Broetchen (keine gekaufter mix), Wonton-Krabben Bissen, Mais Auflauf, Suesskartoffeln Auflauf und ein gruener Salat mit Walnuessen und Cranberries (um den salat mehr saeison-maessig zu machen). Habe ich mir mehr vorgenommen wie ich machen kann? Wird mein Sous-chef Nathan mir helfen? Egal was passiert, es wir ein Heiden-spass!

No comments:

Post a Comment